Naar de inhoud
Banner

Vertrouwens­personen

Een vertrouwenspersoon is iemand die ervoor zorgt dat leden een plek hebben waar ze hun zorgen omtrent (seksuele) intimidatie, agressie, geweld en discriminatie kwijt kunnen. Ook kunnen de leden hun zorgen over ongewenst gedrag zoals pesten of het misbruik van een dominante positie kwijt bij een vertrouwenspersoon.

Het protocol waarnaar de vertrouwenspersonen handelen is hier te vinden: Vertrouwenspersoonprotocol.

De vertrouwenspersonen van ROOD zijn:

Foto van Floris de Ruiter

Floris de Ruiter

Hoi, mijn naam is Floris (hij/hem). Ik ben sinds maart 2024 lid van ROOD en studeer daarnaast Game Development. Als vertrouwenspersoon wil ik bijdragen aan de sociale veiligheid van onze organisatie om een luisterend oor te bieden voor ieder die iets kwijt wil. Geen onderwerp is daarvoor te klein of onbelangrijk.

Foto van Nadia van Leur

Nadia van Leur

Hiii, ik ben Nadia (die/hun of zij/haar), 26 jaar oud en software engineer van beroep. Ik ben actief bij ROOD Rotterdam, maar iedereen van elke afdeling mag uiteraard contact met me opnemen. Hoewel ik iedereen graag overal bij wil ondersteunen, hoop ik in het bijzonder een aanspreekpunt te zijn voor leden die misogynie en genderdiscriminatie ervaren. Zo kunnen we samen de cultuur binnen de organisatie voor iedereen fijn en veilig maken.

Je kan mij bereiken door te mailen, bellen of een berichtje te sturen via Whatsapp. Mijn telefoonnummer vind je via de groepschat for safety reasons.