Naar de inhoud
Banner

Word lid

Door lid te worden van ROOD wordt jij onderdeel van de beweging die strijd voor een andere wereld, en help jij mee om fundamentele verandering voor elkaar te krijgen. Als lid van ROOD houden we je op de hoogte van acties, ben je welkom op scholingsweekenden en andere activiteiten, en mag je uiteraard meedenken en beslissen op onze landelijke en lokale vergaderingen.

Als je lid bent van ROOD is er niks mooiers dan actief te zijn in een lokale ROOD afdeling. Op die manier leer je andere ROOD-leden kennen, leer je acties voeren en organiseren en verander je samen de wereld! Kijk hier waar ROOD lokaal actief is. Als er nog geen ROOD afdeling is in jouw woonplaats kun je samen met een aantal kameraden een nieuwe ROOD afdeling oprichten, of kun je terecht bij een bestaande ROOD afdeling in een andere plaats in de buurt.

Ook komen ROOD-leden uit het hele land regelmatig bij elkaar voor scholingen, vergaderingen, discussieavonden en excursies. Daar kun jij ook aan meedoen! Houd hiervoor de website in de gaten en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Wil je lid worden van ROOD? Vul dan het formulier in dat is te vinden op de onderstaande link.

Inschrijven

Te oud voor ROOD? Word steunlid!