Naar de inhoud
Banner

Werkgroepen

Internationale werkgroep

De ROOD internationale werkgroep houdt zich bezig met het onderhouden en opdoen van contacten in het buitenland. Het kapitalisme is een internationaal systeem, de strijd hier tegen moet dus ook internationaal zijn! Hierom is het belangrijk dat we op de lange termijn bouwen naar een beweging niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Als je wil aansluiten bij de internationale werkgroep, of een andere vraag hebt kun je contact opnemen met international@roodjongeren.nl.

Scholingswerkgroep

De scholingswerkgroep maakt scholingen. Ze maken ook discussiemomenten die in groepen worden besproken en dragen bij aan ander scholingsmateriaal.

Contactpersoon: Olaf Kemerink (06 14903914) en Robby Bender (06 20199376): scholingswerkgroep@roodjongeren.nl

Social media-team

Het social media team van ROOD is verantoordelijk voor het beheren van onze Twitter, Instagram, Facebook en Tiktok pagina's! Samen met het bestuur werken zij om ROOD van haar beste kanten te laten zien op het internet. Dit doen ze door leuke posts te schrijven maar ook door deze van een krachtige en strijdbare vormgeving te voorzien.

Wil jij nou ook deze werkgroep versterken? Neem dan contact op met de voorzitter van het social media team: Bauke ten Broek (bouketenbroek@outlook.com)!

Webteam

Het webteam is een apolitieke werkgroep verantwoordelijk voor het onderhouden van roodjongeren.nl en mijnrood.nl. Om de drie weken vergadert het webteam digitaal om tickets te prioriteren en het gedane werk te bespreken.

We horen graag van je als je technische vragen of opmerkingen hebt. Als je ROOD-lid bent met IT-kennis en je graag een steentje wilt bijdragen dan ben je natuurlijk van harte welkom om het webteam te versterken. Je kan contact met ons opnemen via webteam@roodjongeren.nl.

Als je suggesties hebt voor de website, of problemen wilt rapporteren, dan kan dat via de GitHub-repository van onze website op https://github.com/roodjong/roodjongeren.

Werkgroep Wageningen

In een progressieve stad zoals Wageningen zijn natuurlijk veel socialistische jongeren te vinden. Want de strijd voor huisvesting, onderwijs en het klimaat kan alleen gewonnen worden door radicale verandering in het leven te roepen.

Omdat we hier flink aan het groeien zijn vinden we het tijd om naar een ROOD-groep toe te werken. Wil je daarbij helpen? Neem dan contact met ons op via +31 6 51772800.