Naar de inhoud
Banner

Werkgroepen

Redactie

De redactie is verantwoordelijk voor het redigeren en plaatsen van stukken op de ROOD-site.

Wil je een stuk laten publiceren of op een andere manier hieraan bijdragen? Neem dan contact op via: redactie@roodjongeren.nl.

ROOD tegen patriarchaat

ROOD tegen het patriarchaat is de belangenwerkgroep voor vrouwen binnen ROOD. Hier staat het bespreken van problemen als genderongelijkheid, seksisme en het patriarchaat zowel binnen als buiten ROOD centraal.

Wil je meedenken met de werkgroep over dit thema? Sluit je dan aan door contact op te nemen met Joana via: joanazandee@gmail.com

Scholingswerkgroep

De scholingswerkgroep maakt scholingen. Ze maken ook discussiemomenten die in groepen worden besproken en dragen bij aan ander scholingsmateriaal.

Contactpersoon: Olaf Kemerink (06 14903914) en Robby Bender (06 20199376): scholingswerkgroep@roodjongeren.nl

Social media-team

Het social media team van ROOD is verantoordelijk voor het beheren van onze Twitter, Instagram, Facebook en Tiktok pagina's! Samen met het bestuur werken zij om ROOD van haar beste kanten te laten zien op het internet. Dit doen ze door leuke posts te schrijven maar ook door deze van een krachtige en strijdbare vormgeving te voorzien.

Wil jij nou ook deze werkgroep versterken? Neem dan contact op met de voorzitter van het social media team: Bauke ten Broek (bouketenbroek@outlook.com)!

Webteam

Het webteam is een werkgroep verantwoordelijk voor het onderhouden van roodjongeren.nl en mijnrood.nl. Om de drie weken vergadert het webteam digitaal om tickets te prioriteren en het gedane werk te bespreken.

We horen graag van je als je technische vragen of opmerkingen hebt. Als je ROOD-lid bent met IT-kennis en je graag een steentje wilt bijdragen dan ben je natuurlijk van harte welkom om het webteam te versterken. Je kan contact met ons opnemen via webteam@roodjongeren.nl.

Als je suggesties hebt voor de website, of problemen wilt rapporteren, dan kan dat via de GitHub-repository van onze website op https://github.com/roodjong/roodjongeren.