Naar de inhoud
Banner

Rotterdam

Over ons

Wij zijn ROOD Rotterdam, een gezellige socialistische jeugdgroep gevestigd in hartje Rotterdam, met leden uit Rockanje tot Dordrecht, en ver daarbuiten! We hebben leden van verschillende culturele achtergronden, van leeftijden tussen de 15 tot 27, waarmee we samen bouwen aan een betere, niet-kapitalistische wereld.
Wij doen niet aan hiërarchische onzin, wij hebben geen besloten vergaderingen of besturen in ivoren torens, al onze leden hebben evenveel beslissingsrecht, iedereen mag bij elk overleg/elke activiteit aanwezig zijn, en samen hebben we het laatste woord.
Ben je politiek geïnteresseerd? Anti-kapitalistisch? Voor gelijkheid? Kom samen met ons die politiek in de praktijk brengen en kom je samen met ons verdiepen in de wereld en de politiek.
We zijn een gezellige groep die buiten politiek om ook veel samen doet.

Overleggen

Elke 2 weken overleggen wij met onze groep over politiek binnen onze regio, proberen wij te anticiperen op ontwikkelingen, plannen wij acties en activiteiten, bespreken wij politieke onderwerpen en meer! Dit gebeurt meestal op vrijdagavond op het pand De Gaffel in Rotterdam, wat wij delen met Socialisten 010, onze lokale moederpartij.

Activiteiten

Elke 2 weken ondernemen wij leuke activiteiten! Stickeren, demonstraties, filmavonden, workshops, interessante scholingen, feestjes en meer! Wordt lid, of als je gewoon een keer los wilt meedoen, houdt onze Twitter in de gaten en sluit vooral aan!

Contactpersoon(nen)

Marcel Bostelaar

06 30541846

Laatste nieuws & inzendingen

Statement bezetting EUR

Nieuwsbericht·ROOD Rotterdam·13 december 2022

Artikel-banner

Schiekade​blokkade

Nieuwsbericht·ROOD Rotterdam·29 november 2022

Artikel-banner

MOSQUITO’S: EEN VIJANDIGE OPLOSSING VOOR EEN STRUCTUREEL PROBLEEM

Nieuwsbericht·ROOD Rotterdam·6 augustus 2021

MAYDAY - ONZE KLASSE BOUWT EEN STORMRAM

Nieuwsbericht·ROOD Rotterdam·1 mei 2021