Naar de inhoud
Banner

Meld je aan voor het ROOD Zomerkamp 2024!

Nieuwsbericht31 januari 2024

ROOD

Zoals ieder jaar organiseert ROOD in 2024 weer haar zomerkamp vol met leerzame scholingen, inspirerende sprekers, internationale gasten en vermaak. Je wilt het niet missen! Het gaat immers een onvergetelijke ervaring worden. Dit jaar is ‘Verzet’ het thema van het zomerkamp.

Het zomerkamp wordt gehouden van 19 tot en met 24 augustus 2024 en is dit jaar ook weer open voor niet-leden van ROOD (hoewel we de leeftijdsgrens van 28 behouden). Meld je snel aan om zeker te zijn van een plek!

Ook dit zomerkamp kunnen we weer terecht in een van de huizen van het Nivon. Nivon is een historisch met de arbeidersbeweging verbonden organisatie die ontspanning en vakantie voor arbeiders organiseert. We vinden het belangrijk om de banden tussen de arbeidersbeweging en NIVON weer aan te halen, en ze hebben ons daarom kunnen helpen aan een prachtige en ruime locatie. Ons zomerkamp is dit jaar namelijk weer in natuurvriendenhuis Allardsoog.

Het zomerkamp kost voor deelnemers 80 euro. Daar komen nog wel de kosten van een NIVON-lidmaatschap bij. Die bedragen voor leden onder de 26 echter maar 20 euro. Reken dus in totaal op een totaalbedrag van 100 euro. Er is ook een vrijwillig steuntarief van 130 euro als je dit zomerkamp tot een extra groot succes wilt maken.

De betaling wordt gedaan via een betaalverzoek, die je inclusief de aanwijzingen voor het NIVON lidmaatschap, na je aanmelding toegestuurd krijgt. Zijn deze prijzen absoluut niet haalbaar? Neem dan met ons contact op, we willen ervoor zorgen dat iedereen de kans heeft om naar de zomerschool te komen. Er is ook de optie om de kosten voor het zomerkamp in termijnen te betalen.

Wil je je aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in. Vragen? Je kunt ons bereiken via info@roodjongeren.nl.