Naar de inhoud
Banner

Aankondiging ROOD zomerkamp 2023

Nieuwsbericht7 februari 2023

ROOD

ROOD bestaat dit jaar 20 jaar! Om dit te vieren wordt ons zomerkamp dit jaar éxtra speciaal en éxtra groot. Ieder jaar organiseert ROOD haar zomerkamp vol met leerzame scholingen, inspirerende sprekers, internationale gasten en vermaak. Je wilt het dit jaar niet missen. Het gaat immers een onvergetelijke ervaring worden.

Het zomerkamp wordt gehouden van 24-28 Juli 2023 en is voor het eerst ook open voor niet-leden van ROOD (hoewel we de leeftijdsgrens van 28 behouden). Hierdoor verwachten we ondanks een groter aantal plaatsen dat het snel volgeboekt kan zijn. Meld je daarom snel aan!

Voor dit zomerkamp zijn we een samenwerking aangegaan met Nivon. Nivon is een historisch met de arbeidersbeweging verbonden organisatie die ontspanning en vakantie voor arbeiders organiseert. We vinden het belangrijk om de banden tussen de arbeidersbeweging en NIVON weer aan te halen, en ze hebben ons daarom kunnen helpen aan een prachtige (en ook veel grotere) locatie dan voorheen. Ons zomerkamp is dit jaar namelijk in natuurvriendenhuis Allardsoog. Normaal zouden we zo’n locatie natuurlijk nooit kunnen betalen, maar door onze samenwerking met NIVON dit jaar kunnen we een zomerschool neerzetten zoals nooit tevoren.

Het zomerkamp kost 80 euro. Daar komen echter wel nog de kosten van NIVON-lidmaatschap bovenop. Die bedraagt voor leden onder de 26 echter maar 20 euro. Reken dus in totaal op een totaalbedrag van 100 euro. Er is ook een vrijwillig steuntarief van 130 euro als je dit zomerkamp tot een extra groot succes wilt maken.

De betaling wordt gedaan via een betaalverzoek, die je inclusief de aanwijzingen voor het NIVON lidmaatschap, na je aanmelding toegestuurd krijgt. Zijn deze prijzen absoluut niet haalbaar? Neem dan met ons contact op, we willen er voor zorgen dat iedereen de kans heeft om naar de zomerschool te komen.

Wil je je aanmelden? Klik dan hier