Naar de inhoud
Banner

ROOD zoekt bestuursleden

Nieuwsbericht5 april 2023

Kandidatencommissie

Op 10 juni kiezen we op onze algemene ledenvergadering weer een nieuw landelijk ROOD-bestuur. Kandidaten kunnen zich vanaf nu aanmelden. Het nieuwe bestuur moet bestaan uit een voorzitter, een penningmeester en vijf algemeen bestuursleden. Ieder lid mag zich voor een van deze functies verkiesbaar stellen en wordt van harte uitgenodigd om dit te doen! We hopen op veel kandidaten met diverse ideeën en achtergronden.

Als je je wil aanmelden voor een bestuursfunctie, moet je uiterlijk 31 april een mail sturen naar de kandidatencommissie (kandidatencommissie@roodjongeren.nl). In deze mail mag je een motivatiebrief en/of een programma zetten, maar die kan je ook later nog aanleveren. Kandidaten kunnen zich te allen tijde weer terugtrekken, dus ook twijfelaars kunnen zich aanmelden. Je mail aan de kandidatencommissie wordt vertrouwelijk behandeld.

Profielschets We nodigen je uit om je verkiesbaar te stellen voor het bestuur, vooral als je voldoet aan de volgende kenmerken: · Je bent socialist; · Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met het verwezenlijken van jouw idealen; · Je bent een actief lid van ROOD; · Je hebt ideeën om de organisatie verder te helpen; · Je bent goed in het organiseren van jongeren; · Je kan goed samenwerken en komt afspraken na; · Je bent bereid om ongeveer tien uur per week aan de organisatie te besteden.