Naar de inhoud
Banner

PRIDE Filmavond in Groningen

Nieuwsbericht22 augustus 2022

ROOD Groningen

Op vrijdag twee september viert ROOD Groningen haar succesvolle deelname aan de KEI-infomarkt met een filmavond! Vanaf 20:00 zullen we Pride kijken op de bovenverdieping van literair café De Graanrepubliek, met een inloop vanaf 19:30. Het onderwerp van deze film is het waargebeurde verhaal van een groep communistische jongeren die in hun strijd voor LHBTI-rechten de handen ineen slaan met stakende mijnwerkers.

Met de nieuwe leden en de tientallen contactgegevens die we op de KEI-markt ophaalden, willen we de komende tijd lopende acties versterken en nieuwe acties op touw zetten. We blijven ons onverminderd inzetten voor de huisvesting voor (dakloze) studenten in Groningen onder de noemer van ons initiatief Shelter our Students. Ook gaan we door met de strijd tegen menstruatiearmoede in Groningen als onderdeel van Comité Vrouwenstrijd, en blijven we onze theoretische kennis verdiepen met Marxistische Leesgroep Adema.

Maar daarnaast is er met de nieuwe aanwas ruimte voor nieuwe activiteiten. Wat deze nieuwe activiteiten moeten worden, daarover willen we natuurlijk graag jouw mening horen! Als jij ideeën hebt voor onderwerpen waar een activistische, socialistische jongerenorganisatie zich op zou richten, dan horen we dat heel graag van je. Je kan het naar ons mailen via groningen@roodjongeren.nl of je kunt ons een dm sturen op instagram! Graag horen we van je en hopelijk kunnen we samen met jou aan de slag om te bouwen aan een betere wereld.

Tot twee september, 20:00 in De Graanrepubliek!